Следва

Unisex макиаж: Givenchy пусна специална козметична

Dare U: Флорално намигване

Рапсодично-сюрреалистичен поглед...

Face преди 5 години

След завършването на Couture Spring 2019, силно вниманиe все още привлича шоуто на Valentino, сътворено като флорална утопия от Пиерпаоло Пичоли. Поредица от коментари предизвикаха не само изисканите дизайни на италианеца, а и макиажът от дефилето.

Извънземно талантливата и креативна Пат Макграт, създава бюти образ, на базата на мистичност, деликатност и флорално усещане, стигащ до сюрреалистична точка.

Предложението от най-ангажирания гримьор е изградено от тъмна и болдирана очна рамка в черен цвят, задълбочаваща погледа на моделите. Върху дарк-романтичната основа, Пат скулптурира визия от деликатно напластени пера, имитиращи движението на пеперуда, наподобявайки формата на разцъфнало цвете.

Сходно с темата на дизайните на Пичоли, различно наименувани спрямо цветя, това колоритно е интерпретирано и в грима, създавайки множество от бадемово розови, бежови, тюркоазени, лилави и черни мигли.

Вдишаме дълбоко, избирайки специално събитие, където да покажем красотата на флоралното сюрреалистично намигане. A вие? Споделете в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли сложили скулптуралния макиаж върху лицето?

More Face