Следва

Всички носят: "А" като Алено

Да или Не: "Кабаре" визията на Селин Дион?

the queen of couture...

All fashion преди 5 години

50-годишната Селин Дион е Кралица на висшата мода - две мнения по въпроса няма! Тези дни певицата бе в Париж, където посети няколко кутюр дефилета и то заедно с младия си любовник Пепе Муньос, за когото ви разказахме подробно ТУК!


В последните си часове във френската столица, Селин се наслади на известното кабаретно шоу Folies Bergere, залагайки на повече от удивителна визия.


Облечена в черен гащеризон на Alexandre Vauthier с ниско V-образно деколте на скромната сума от 4000 долара, Дион обра овациите на критиците. Аутфита си певицата допълни със statement аксесоари - цайсите са отново от лейбъла Vauthier, но в колаборация с Alain Mikli и са толкова безобразно дръзки, че нямаме какво да добавим.

Ние лично умираме за стила на С.Д., а вие? Да или Не за noir визията на иконичната певица? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви аутфитът на Селин?

More All fashion

Тилда Суинтън за Chanel и всичко придобива нов смисъл

All fashion преди 1 седмица

Изкуството и модата винаги са вървели ръка за ръка, тясно преплитайки се, като едното вдъхновява другото и обратното, за наша, на наблюдаващите процеса, огромна радост (вижте още: Големите модни изложби: Ирис ван Херпен в Musée des Arts Décoratifs в Париж).