Следва

Козметика на висулка

Beauty Essence - Асен Динолов

Успешен български модел. Години трупан моден опит като управител на Versace, София. Понастоящем в...

Body преди 14 години

Успешен български модел. Години трупан моден опит като управител на Versace, София. Понастоящем в Drago&Rado. Хост на популярния клуб Oscar. Студент Финанси. Лицензиран застраховател. Безупречна визия… Всичко това в 23-годишен мъж. Никак не е зле, бихме казали ние.

Избрахме Асен Динолов за нашият beauty пример. Причината е много адекватна – той олицетворява всичко от гореизброените неща. Асен просто знае какво иска и как да изглежда добре. Освен това грабна вниманието ни с интересната комбинация между ангажираност в модата и амбициозни планове в сферата на финансите.

Сутрин…
Започвам с горещ душ и плодово мюсли.

Не излизам от вкъщи без…
Една от двете си кожени чанти.

Интересът ми към модата...
Породи се спонтанно, когато станах на 18. С първите ми стъпки по модните подиуми и рекламни кампании открих очарованието на модата.




Кариерата на модел...

Беше една треска, която се породи след като няколко известни модела, мои приятели ме насърчиха да опитам да разнообразя позаскучалото се мое ежедневие непосредствено след като завърших училище. И така ме забелязаха от модна агенция Визаж, ми дадоха възможност за изява.

Собственият стил...
Практичен, но стилен и изчистен. Понякога обичам да бъда експериментирам, интересно е да се задържаш в центъра на вниманието.

Любимите марки...

Марките, коiто наистина оприличават моята душевнност са Michаel Kors, Carlo Pignatelli и Antonio Marras.

Парфюмът ...
Chanel Allure Homme Sport

Българският моден дизайн…

Смятам, че в България има страхотни дизайнери, много талантиви, но е трудно да се пробие. Някои не търсят популярност и имат private студия. Те са утехата за малкото некомерсиално ориентирани ценители на модата. Харесвам много работата на Борче Ристовски и Боян Кузески, както и на няколко млади момичета, които наистина показват страхотен потенциал.

Спазването на тенденциите...
Доста съм критикуван за това, че се влияя от своето и чуждите облекла, но като учещ и работещ човек виждам, че добре изглеждащият човек вдъхва повече доверие, вратите се отварят по-бързо и лесно. Затова тенденциите са крачка напред за мен в надпреварата с конкуренцията.




България или навън...
Навсякъде, където бих имал достойни условия за създаване на кариера и семейство.

У мен жените харесват…

Увереността и амбициозността.

Козметичните процедури, които мъжете не бива да пренебрегват…
Кола маска и спа процедури в премерени количества, удоволствие е, но все пак сме силният пол.

Грешките на мъжете, по принцип…
Ниска култура на фона на завишено финансово самочувствие.

Свободното време...
Не разполагам с много, но за срещи с приятелите и малко спорт за здраве винаги намирам време, обичам също да се разхождам сам на Витоша, което е безценно време за мен, в планината съзнанието ми усеща природата. А нощта е микс от малко алкохол и много горещи страсти.




Безспорният фетиш...
Умните жени.

Любовта на мъжа минава през…
Забравил съм вече. (смее се)

Очаквания и амбиции за бъдещето..
Очаквам повече хора да проявяват смелост и да експериментират с външния си вид. Младите в България са все по-възприемчиви към европейското като култура, мода, начин на живот. Моите амбиции за момента са в сферата на финансите, но ако съумея да ги съчетая с лафстайла, съм сигурен, че ще имам цветно бъдеще и професия. България предлага много възможности, просто трябва да опитваш!
 

More Body