Следва

Win IT! Кажи ни ТОП бюти тенденция, а ние ще ти подарим AVON!

Обичта на известните: Ема Стоун и гаджето за сефте на червения килим

love is in the air...

Celebrities преди 5 години

Слуховете за романтичните отношения между Ема Стоун и Дейв МакКари отдавна обикалят звездните среди, но двойката така и категорично отказва да ги коментира.

За изненада на всички, вчера на SAG Awards, 30-годишната актриса и 33-годишният й любим се появиха заедно на червения килим. Очевидно звездата от La La Land и режисьорът най-сетне са решили официално да обявят връзката си, въпреки че така и не показаха завидна страст и прегръдки по време на церемонията.

Дейв през цялото време бе неотлъчно до любимата си, която беше номинирана в две категории, но така и не получи награда на Гилдията на актьорите.


Ема Стоун и МакКари се запознаха през 2016-та година, когато актрисата взе роля в едно от телевизионните предавания по сценарии на Дейв. Преди него тя имаше дългогодишни отношения с колегата си Андрю Гарфийлд.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.