Следва

Win IT! Кажи ни ТОП бюти тенденция, а ние ще ти подарим AVON!

Обичта на известните: Ема Стоун и гаджето за сефте на червения килим

love is in the air...

Celebrities преди 5 години

Слуховете за романтичните отношения между Ема Стоун и Дейв МакКари отдавна обикалят звездните среди, но двойката така и категорично отказва да ги коментира.

За изненада на всички, вчера на SAG Awards, 30-годишната актриса и 33-годишният й любим се появиха заедно на червения килим. Очевидно звездата от La La Land и режисьорът най-сетне са решили официално да обявят връзката си, въпреки че така и не показаха завидна страст и прегръдки по време на церемонията.

Дейв през цялото време бе неотлъчно до любимата си, която беше номинирана в две категории, но така и не получи награда на Гилдията на актьорите.


Ема Стоун и МакКари се запознаха през 2016-та година, когато актрисата взе роля в едно от телевизионните предавания по сценарии на Дейв. Преди него тя имаше дългогодишни отношения с колегата си Андрю Гарфийлд.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.