Следва

East vibes & блестяща театралност в кутюр-а на Guo Pei

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019-та: New Athleisure

За добро или за лошо athleisure тенденцията продължава да се радва на широка популярност сред дизайнерите за предстоящия топъл сезон Пролет/Лято 2019-та. 

All fashion преди 5 години

С облекчение обаче можем да отбележим, че така наречената спортна естетика търпи сериозна промяна по отношение на вече познатите ни до болка елементи. В абсолютна кореспонденция със сезона и неговите високи критерии, дизайнерите предлагат една по-олекотена визия на всичко athleisure, което наблюдаваме вече с известна умора.

Altuzarra

За новия сезон подкатегорията на големия тренд се позиционира около плажната тематика, а оттам посоките на тълкуване могат да бъдат много и все различни на вид. Банските - в цели или половинки силует категорично и безкомпромисно застават в основата и съответно могат да се разглеждат в момичешка, леко кокетна естетика или пък да се подчинят на спортната такава и да говорят открито за сърф.

Chloe

Etro

Сърф елементите могат да се похвалят със завидна популярност, а маниерът им на стилизация дава любопитни идеи - спортният топ или целият бански костюм бива съчетан с луксозна миди пола, точно както илюстрират от Hermes, Marine Serre и Calvin Klein. Тук съответно аксесоарите, макар и специфични, намират своето място. Ако моделите не дефилират напълно боси по подиума, както подхождат от Sportmax, то тогава те носят предимно равни сандали или заострени чехли, а бижутата могат да бъдат както колиета с мидички, така и деликатни гривни около глезените.

Hermes

Marin Serre

Calvin Klein

Sportmac

Плажът от своя страна оставя поле за изява и на нашумелите от миналия сезон cycling shorts, които решени във високотехнологични материи, биват основно съчетани със строги блейзъри и сандали на ток, а като доказателство за огромното им влияние идва включването от самата къща Chanel.

Chanel

Miaou

Fendi

Michael Kors

Philosophy di Lorenzo Serafini

Prabal Gurung

Roberto Cavalli

Salvatore Ferragamo

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.