Следва

East vibes & блестяща театралност в кутюр-а на Guo Pei

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019-та: New Athleisure

За добро или за лошо athleisure тенденцията продължава да се радва на широка популярност сред дизайнерите за предстоящия топъл сезон Пролет/Лято 2019-та. 

All fashion преди 5 години

С облекчение обаче можем да отбележим, че така наречената спортна естетика търпи сериозна промяна по отношение на вече познатите ни до болка елементи. В абсолютна кореспонденция със сезона и неговите високи критерии, дизайнерите предлагат една по-олекотена визия на всичко athleisure, което наблюдаваме вече с известна умора.

Altuzarra

За новия сезон подкатегорията на големия тренд се позиционира около плажната тематика, а оттам посоките на тълкуване могат да бъдат много и все различни на вид. Банските - в цели или половинки силует категорично и безкомпромисно застават в основата и съответно могат да се разглеждат в момичешка, леко кокетна естетика или пък да се подчинят на спортната такава и да говорят открито за сърф.

Chloe

Etro

Сърф елементите могат да се похвалят със завидна популярност, а маниерът им на стилизация дава любопитни идеи - спортният топ или целият бански костюм бива съчетан с луксозна миди пола, точно както илюстрират от Hermes, Marine Serre и Calvin Klein. Тук съответно аксесоарите, макар и специфични, намират своето място. Ако моделите не дефилират напълно боси по подиума, както подхождат от Sportmax, то тогава те носят предимно равни сандали или заострени чехли, а бижутата могат да бъдат както колиета с мидички, така и деликатни гривни около глезените.

Hermes

Marin Serre

Calvin Klein

Sportmac

Плажът от своя страна оставя поле за изява и на нашумелите от миналия сезон cycling shorts, които решени във високотехнологични материи, биват основно съчетани със строги блейзъри и сандали на ток, а като доказателство за огромното им влияние идва включването от самата къща Chanel.

Chanel

Miaou

Fendi

Michael Kors

Philosophy di Lorenzo Serafini

Prabal Gurung

Roberto Cavalli

Salvatore Ferragamo

More All fashion