Следва

Копие на мама: 14-годишната щерка на Моника Белучи на плажа

Win IT! Кажи ни ТОП бюти тенденция, а ние ще ти подарим AVON!

dare...

All About Life преди 5 години

Тенденция 1: Glowy кожа и мокър, glossy клепач
Тенденция 2: Акцентът пада върху кожата
Тенденция 3: Изрусени вежди

Първата ни влюбва моментално, втората ни държи леко на нокти, защото акцентът не е нито върху очите, нито върху устните или пък миглите, а за третата редовно спорим с приятелки дали Да! или е прекалено.

В тенденциите за Пролет/Лято 2019-та в грима има "за всеки по нещо", както казва разкошният професионален гримьор на Avon България - Алина Манова, която ни разказа подробно какво, как и защо е най-важно в макиажа тази година -ТУК!


Убедени сме, че и вие бихте дръзнали с много повече от металическите пигменти, защото, само си го представете: на следващото парти се появявате с изрусени вежди ала Кая Гербер... ЖЕСТОКО, нали?

Е, предизвикваме ви! ТОЧНО СЕГА! Споделете коя тенденция от изброените от Алина в интервюто бихте изпробвали самите вие тази пролет? Наградата за красивата късметлийка ще е прекрасна, комплекса, мечтана и много професианална - ВСИЧКИ необходими топ-продукти от AVON, които ще са ви нужни да я постигнете.

Чакаме отговорите тук, под статията, в коментарната форма, под публикацията ни във Facebook или на добре познатия мейл [email protected], като имате точно осем дни за вдъхновение, признание и проба, а победителя ще обявим на 05.02.2019-та!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.