Следва

В несесера

Козметика на висулка

Парфюми-бижута, червила във формата на играчки и странни джаджи...

Beauty News преди 14 години

Парфюми-бижута, червила във формата на играчки и странни джаджи…

Последният модел на Citroen (C1 Deejay) е снабден с док за iPod, вграден в стерео уредбата на колата.
Чисто новият мини телевизор Филипс (Flavors) е поставен в лесна за модифициране рамка, за да сменяте визията му според вътрешното обзавеждене и личния си вкус.

Причината?

Всички тези неща са пример за модното течение на момента: да превърнем всичко, дори и невъзможното, в аксесоар!

Дали става въпрос за телевизор или козметика, важното е да добавиш нещо повече, което да му придаде уникалност и характер.

Очевидно е, че в сектора на красотата – царство, пропито от креативност, мечти и игра – се отделя много повече внимание на измислянето на детайли, които да направят гримовете и парфюмите още по-привлекателни.



А това Dior го знае много добре и го въплащава отлично в концепцията си за Pop’art make Up, по-специално грижа за устните Dior Crystal Shine, която за детайли може да ни говори много.

Метална лъскава кутийка с верижка като бижу, три пирамиди за декорация на една от страните на опаковката и неизменното огледало отвътре.



Друг обект на желанието е сета на Guerlain с Rouge G. Истинско своеобразно произведение на изкуството, мини-кутията за гримове от бял метал, с хоризонтално отваряне и магнитно затваряне, по дизайн на бижутера от Place Vendome Лоренц Бомер е придружена от последното червило на модната къща, с формула, обогатена с рубинен прах.



Редом до тях се нарежда и шедьовърът Jean Paul Gaultier Classique – колие с висулки, което представлява и кутийка за твърдия вариант на мистичния ванилов аромат, носещ същото име.



Триумф на бижутерията поп-арт обаче е колекцията Hello Kitty Couture подписана от Mac: апотеоз на обичайните джаджи Hello Kitty (висулки, верижки, камъчета, огледалца) и гримове в същата тема, които те карат да полудееш/ без значение на колко точно си/!



Оставяме настрана бижутата, за да запълним празното място на чантите... Последни, но не по важност са мини-чантите със щампа какао или питон на Se Collistar, придружени от още по-малките на Deborah – Sofia Bag – 3 различни цвята прилягащи на различен стил аутфит.



И за финал, макси чантата на Tommy Hilfiger, с мини-шалче на едната дръжка, която Томи искал за притурка към своя Eau de Cologne Tommy Girl.

Така да се каже, красота „prêt-a-porter”.
 

More Beauty News