Следва

Аз.Ти. Две.

Да или Не: Кецовете на Макрон?

princess diaries...

Celebrities преди 5 години

Обикновено модните образи на 65-годишната Бриджит Макрон редовно предизвикват критика, най-вече заради дължината над коляното.

Умерена и стилна Първата дама на Франция рядко прави модни пропуски, ако въобще бихме могли да наречен последната й визия по този начин.

За визитата си в Египет, посещавайки няколко древни храма, Бриджит Макрон заложи на нетипични, за нея, чепици. Съпругата на Еманюел Макрон комбинира костюм в светло сиво райе с маратонки.

Е, кецовете са с марка Louis Vuitton, но мнозина смятат, че изборът им не е никак подходящ. Почитателите на френската дама се смутиха от цената на спортните обувки, които са част от ограничена колекция на луксозната модна марка и чифт струва около 900 долара.


Разбира се, защитници на Първата дама се намериха и те изтъкнаха, че визията на Бриджит е особено подходяща за обиколка на местните забележителности и условията на пустинята.


Ние сме с две ръце за удобството на кецовете, но комбинацията им с костюм някак не ни седи. Вие какво мислите? Да или Не за кецовете на Бриджит Макрон? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не за кецовете на Бриджит Макрон?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.