Следва

Double G

Trend report: Корона, минус скъпоценните камъни

Аксесоарите за коса се радват на особено голяма популярност от изминалите няколко сезона насам...

All fashion преди 5 години

Първо бе възраждането на scrunchie-тата, а след това bobby pins в различни пребогати декорации като кристали, перли и дизайнерски лога, а сега, съвсем естествено, дизайнерите насочват поглед към следващия аксесоар, който да влезе в ролята street style favorite.


Alessandra Rich


Prada


Simone Rocha

След като големите имена в модата включват въпросния аксесоар почти неуморно в пролетните си колекции за 2019-та, смеем да твърдим, че вече имаме достатъчно набран стилистичен опит, за да се впуснем в някоя друга интерпретация. Ако Prada се ориентира смело около 60-тарската естетика, то Simone Rocha представя модели, по които самата Блеър Уолдорф би се запленила. Alessandra Rich пък удобно се настанява в 80-те години на миналия век и максимализма в най-сладкия му прочит, за да ни даде вдъхновение за целия моден сезон напред.

via GIPHY

Със завидна скорост трендът се пренася и на улицата, където Instagram момичетата не се колебаят да включат в гардеробите си някоя друга диадема, а най-честият избор, както се очертава, е подплатената кадифена такава>>>

 

More All fashion