Следва

Fangirling: Джони Деп е на една ръка разстояние

Couple alert: Наоми ли е новата на Лиъм?

love is in the air...
 

Celebrities преди 5 години

Клюките отвъд Окена вече упорито носят, че Наоми Кембъл се гушка с Лиъм Пейн.

48-годишният изкусителен модел и 25-годишният певец дори бяха забелязани заедно в лондонски клуб, където се насладиха на концерт на Davido.

От папарашки снимки си личи, че двойката няма никакво желание да бъде забелязана и дори напуска сградата през аварийния изход.

"След концерта ги чакаше джип, качиха се и Лиъм веднага започна да прегръща Наоми", твърди очевидец.

За момента не е ясно от колко време продължава романса между Кембъл и Пейн, но по-внимателните интернет потребители забелязаха флирт между двамата в социалните мрежи. Очевидно младият изпълнител редовно е оставял нежни коментари, придружени от целувки и цветя, под публикациите на Наоми в социалната мрежа.

Всъщност, миналата година Лиъм Пейн се раздели с 35-годишната Черил Коул, от която има и син Беър.


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 20 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 20 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.