Следва

Из улиците на френската: Новата рекламна на Vivienne Westwood

Модният диктатор LVMH с рекордни приходи

money talks...

All fashion преди 5 години

Гигантът LVMH, под чиято шапка са най-известните модни брандове, отчете рекордни приходи за 2018 година.

Според резултати концесионерът дори пробива успехите си от миналата година. Приходите на компанията за изминалите 365 дни са 46,8 милиарда евро в сравнение с 42,6 милиарда евро през 2017 година. Нетната печалба на LVMH се е увеличила с 18%.

Основният доход на компанията е свързан с аксесоарите Louis Vuitton, а също и с тези на Dior. Печалбата на двете марки през изминалата година се е удвоила, вероятно и заради новите креативни на мъжките колекции - респективно Върджил Абло и Ким Джоунс.


"Желанието за успех на нашите марки, творческият компонент и качеството на продуктите, уникалният опит, който предлагаме на клиентите, както и талантът и ангажираността на нашите екипи към бизнеса са силните страни на нашата компания, които отново изиграха роля", заяви ръководителят на LVMH Бернард Арно.

Междувременно из модните среди упорито се носят слухове, че от печелившата компания водят преговори с Риана за стартиратане на собствена модна марка на певицата.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.