Следва

Уличният стил на звездите: Комбото между pastel и каре на Деми

#ootd: Orange juice

Погледите ни и днес са насочени към датската модна столица Копенхаген, където стрийт стайл елитът се събира да отпразнува колекциите на скандинавските дизайнери за следващия сезон, но и за да даде силна заявка за аутфит вдъхновение...

All fashion преди 5 години

Точно така ни въздейства и стилистката Тора Валдимарс, чиято визия буди симпатии у нас. Изрязаните на талията широки джинси и белите заострени боти са go-to решение, към което можем да се обърнем във всеки един момент, но допълнението към тях е щрихът, даващ впечатляващ цялостен вид.

Обемният топ в оранжево, както и коженият колан в змийски принт от Zara се вписват някак хармонично сред нарисуваното дотук, а чантата Maison Margiela завършва с категоричен тон започнатото>>>

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.