Следва

Добрият вкус на MasterChef България се завръща с петото си издание на 25 февруари!

Жена на всички времена: Цветана Манева на 75

V. S.: Ти кога се научи да вярваш в себе си?
Ц. М.: Е не мога да кажа точно ден и час. Така съм научена от родителите си, да съм решителна, да вярвам в себе си и да се опитвам да се справям.

People of art преди 5 години

Името на Цветана Манева освен в синоним на неизмерим талант и същинска величина в театралното и кино изкуство в България, се превръща и затвърждава все повече с всеки изминал ден като мерило за харизма, усещане, достойнство, увереност, зрялост и неподправена елегантност.

Не да остаряваме красиво, а да уважаваме възрастта си ни учи Цветана; не да страдаме по отминалото, а да сме жадни за предстоящото.

Преди 10 години, малко след като актрисата навърши 65-тата си годишнина, си говорихме за живота, за вярата и за изконното. Разговорът, оказа се, макар и не толкова дълъг, колкото би ни се искало, остави дълбок отпечатък у екипа ни - от деликатна забележка за закъснение до въпроси за страха, любовта и възрастта. Не минава и ден без да си припомняме нещо от този напоен със смисъл и благородност разказ на Цветана, припомняме го и на вас ТУК.

Честит рожден ден, Цветана! Благодарим ти!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра