Следва

Bottega Veneta е новото старо Celine

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019-та: Utility

На границата между сафари и военната естетика, утилитарната тенденция заема своя важен дял сред Големите за сезон Пролет/Лято 2019-та...

All fashion преди 5 години

Огромната популярност, с която може да се похвали сред дизайнерските избори, й осигурява статус на новата пролетно-лятна униформа, интерпретации по която, следва да разгледаме в кадрите по-долу.


Alberta Ferretti

Неоспоримото й влияние се наблюдава в няколко основни силуета, както и цялата богата, но неутрална палитра на бежово, екрю и каки. Главен акцент се явява гащеризонът, носещ неминуемия кежуал утилитарен вид. Той може да бъде както дълъг, така и в скъсена миди дължина и бива широко застъпен в колекциите на Alberta Ferretti, Zimmermann и Stella McCartney. Други интерпретации на "работните" кройки биват якетата с издължен силует и колани от текстил; свободните кройки, четящи се в шортите и кюлотите; тежко падащите памучни материи и множеството ципове и джобове, допълнително акцентиращи върху практичността.


Zimmermann


Stella McCartney

От стилистична гледна точка трендът е много лесен и приятен за опитомяване. Макар и на котешката пътечка ансамблите да са стилизирани предимно с равни обувки и сандали, страхотните гащеризони могат да преминат в after dark стилистика с малко помощ от сандали на ток и тънки каишки, както и едно оувърсазйд кожено яке>>>


Celine


Coach


Dries Van Noten


Fendi


Gabriela Hearst


Givenchy


Hermes


Lemaire


Loewe


Proenza Schouler


Sacai


Sies Marjan

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.