Следва

606 лева за чисто бяла тениска? Prada, шегувате ли се?

Drew House: Копира ли модната линия на Бийбър тази на Кание Уест?

copy/paste...

All fashion преди 5 години

Стартирането на собствена модна линия е повече от нормалното продължение за Джъстин Бийбър, имайки предвид, че изпълнителят се занимава повече с фешън отколкото с музика през изминалата година.

Лейбълът му Drew House вече е на пазара, но мнозина са озадачени от стилистиката на дизайните. Причината? Част от дрехите многозначително напомнят на тези от линията Yeezy на Кание Уест.

Тишърти, суичъри, къси и дълги панталони, ризи и якета - всичко решено в неутралния нюанс на бежовото, са само част от колекцията по която Джъстин работи от февруари 2018-та насам.

Най-интересното, обаче, в не толкова изненадващата колекция на Бийбър е, че тя е силно базирана на естетиката на Yeezy, лейбълът на колегата му Кание Уест. Рапърът редовно залага на земните тонове и извънгабаритните кройки ала утилитарен облик в колекциите си.

Ясна разлика между Yeezy и Drew House има! Марката на Бийбс е далеч по-достъпна от тази на Уест. Цените варират между 42 и 129 евро, а според сайта на лейбъла всичко се произвежда от устойчиви платове в ограничени количества.

Модната линия на Джъстин е унисекс и благодарение на големите размери може да се носи както от жени, така и от мъже.


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.