ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019: Leopard Prints

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019: Leopard Prints

Наред с polka-dot мотива, леопардовите принтове застават смело под светлините на прожекторите за сезон Пролет/Лято 2019-та...

И макар да се радваме на тяхното силно присъствие от изминалите няколко сезона насам, дизайнерите, а и модната публика очевидно не усещат умора от анималистичните мотиви, а дори напротив.


Balenciaga


Burberry

Десетки модни къщи приобщават капризната естетика в последните си колекции, а като обща характеристика може да се отбележи омекотяването на внушението на принта. Все повече от креативните сили зад големите имена подхождат по-зряло и дори по-елегантно в работата си с анималистичните мотиви. Рикардо Тиши за Burberry успява да съчетае цели три представители от царството на принтовете - леопард, тигър и точки, а последните от които, както споменахме по-горе, са самостоятелен тренд. Въпреки тази привидна еклектика, ансамбълът на Тиши всъщност е доста женстве и обран. Със същия размах, но в съвсем различно внушение работи и Richard Quinn, където мотивите се миксират с мисъл за максимализъм.


Richard Quinn

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.