Следва

397 + 190 модни находки от частната колекция на Франка Созани през февруари

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019: Leopard Prints

Наред с polka-dot мотива, леопардовите принтове застават смело под светлините на прожекторите за сезон Пролет/Лято 2019-та...

All fashion преди 5 години

И макар да се радваме на тяхното силно присъствие от изминалите няколко сезона насам, дизайнерите, а и модната публика очевидно не усещат умора от анималистичните мотиви, а дори напротив.


Balenciaga


Burberry

Десетки модни къщи приобщават капризната естетика в последните си колекции, а като обща характеристика може да се отбележи омекотяването на внушението на принта. Все повече от креативните сили зад големите имена подхождат по-зряло и дори по-елегантно в работата си с анималистичните мотиви. Рикардо Тиши за Burberry успява да съчетае цели три представители от царството на принтовете - леопард, тигър и точки, а последните от които, както споменахме по-горе, са самостоятелен тренд. Въпреки тази привидна еклектика, ансамбълът на Тиши всъщност е доста женстве и обран. Със същия размах, но в съвсем различно внушение работи и Richard Quinn, където мотивите се миксират с мисъл за максимализъм.


Richard Quinn


Tom Ford

Анималистичното царство умело влиза и във вечерния гардероб, макар и досега мястото му да бе предимно в стрийт стайл ориентираните елементи. Tom Ford, Dolce&Gabbana и Saint Laurent безпроблемно го включват в безупречни визии, на които да се възхитим>>>


Dolce&Gabbana


Saint Laurent


Rochas


Calvin Klein


Celine


Gucci


JW Anderson


R13


Rejina Pyo

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.