Следва

Мама & аз: Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за малката сладка Antoinette Pepe

Letters to Antoinette...

Video преди 5 години

Антоанет, известен блогър, има навършени достолепните 28 години, активно присъствие в социалните мрежи и п-р-е-к-р-а-с-н-о семейство, състоящо се от нея, татко Филип, и две чудно сладки девойки в очарователната възраст под 3.

Усмихва се заразно, тази малка чаровна Антоанет, извънредно добре умее да "приятелства" и, силно влюбена в датчанин с тънка фигура и художествени таланти, завърта думата "здравей" в устата си така, както само любовта между Балканите и Северна Европа може да обезпечи.



Знаем, че "светът е голям и блогове и влогове дебнат отвсякъде", но също така знаем, че такъв, като на Antoinette Pepe, днес в бежово, розово и отново заразно усмихнато, рядко се среща!



Преди година бяхме гости в уютния й дом, днес тя ни гостува в Галерия 2.0, едно вълшебно място на един чаровен централен ъгъл на София, чиито точен адрес и характер са най-долу в материала. 



Антоанет Джепсън следва в новата ни рубрика Тайната градина, веднага след Стефан А. Щерев, който пръв призна трите си съкровени тайни, несподеляни досега с друг.  

Какво не знаехме, а беше време да научим >>>

..................................................................................................................................................................
Благодарим на чудесния екип от Gallery 2.0, ул. 6-ти Септември 26, място за изложби, събития, срещи и висш пилотаж в устройството на едно специално градско пространство като такова, за гостоприемството!

 

More Video