Следва

Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2019

Мама & аз: Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот

Готино е да си "matching"...

Celebrities преди 5 години

...oсобено когато става въпрос за кординирани аутфити между майка и дъщеря.



Взимаме повод от сладките, почти колкото захарен памук, снимки на Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот, заснети от опитни фотографски "ловци" неколкократно.

Забелязвали сме неведнъж, навярно и вие, че 37-годишната херцогиня на Кеймбридж държи цялото й петчленно royal семейство да се явява на официални и не дотам събития винаги в една определена цветова гама. Друга отличителна черта на аутфитите им е, че почти винаги може да открием някаква сходна тема, десен или форма помежду им. Семейството на Кейт & Уилям със сигурност не е от най-"обикновените", а стилистите им категорично го демонстрират допълнително във всеки удобен момент - в случай, че забравим, че са кралски особи.

Подобно на всяка амбициозна майка, Кейт демонстрира особено съответствие между своите тоалети и тези на малката Шарлот. Визиите на принцесата по нищо не отстъпват на тези на мама, както личи по снимките по-долу>>>





More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.