Следва

Street style вдъхновения: Crème de la Crème-ът на парижката Couture модна седмица

Играта на играчките: Moschino Toy 2

Добри новини за почитателите на Moschino!...

Shopping преди 5 години

Moschino за пореден път не закъснява да изненада своите почитатели, а днес поводът за ликуване се нарича Moschino Toy 2. Точно така, неповторимият аромат на Moschino Toy идва със своето дългоочаквано продължение, което освен с неподражаем аромат, се характеризира още и с великолепен в дизайна си флакон.

Що се отнася до продуктов дизайн, то от италианската къща никога не разочароват, а симпатичното мече в прозрачен флакон е пример за това. Освен запомнящата се опаковка, ароматът очарова не по-малко, благодарение на искрящата жизненост, която носи в съчетание от портокал, мандарина и специфичния сорт ябълка Granny Smith. Следват деликатните флорални нотки на магнолия, елегантните листенца жасмин, кадифен божур и свежестта на белия касис. Цвета на кехлибар и сандаловото дърво говорят за чувственост, докато нотките на мускус добавят мекота в цялото.

Парфюмната вода се предлага в три опаковки от 30, 50 и 100 мл., както и комплиментиращите я душ гел и лосион за тяло, а цялата серия очакваме с нетърпение в парфюмерийната мрежа още следващата седмица.

Кокетната рекламна кампания пък, решена в черно-бели кадри, е дело на самия майстор на модната фотография Стивън Мейзъл, а лице е моделът Девон Аоки под креативната дирекция на не кой друг, а Джеръми Скот>>>

More Shopping