HOT right now! Най-актуалните тенденции в грима

HOT right now! Най-актуалните тенденции в грима

Тенденциите в грима стават все по-смели и все по-нетрадиционни, а ние, като истински фешън гърли, ТРЯБВА да сме на "ти" с всички новости...

Отдавна дрехите не са единственият начин да покажем на света кои сме, какво искаме и накъде отиваме. Въпреки че и начинът на обличане доста трудно се утвърди като способ за себеизразяване, към днешна дата можем да се похвалим, че сме част от едно модерно общество, в което се обръща внимание и на най-дребния детайл и от което се гордеем да бъдем част. Стилът е променлива величина, но съвсем не опира единствено до това с какво сме облечени - даже напротив. Абсолютно задължителните харизма, поведение и характер, обличаме в добре съчетани дрехи, допълваме с необходимите аксесоари, разбира се, разкрасяваме с подходяща за повода/деня/случая/настроението бюти визия и ча-а-ак тогава можем да говорим за стил!

via GIPHY

Светът е голям, както казват хората, а тенденции и вдъхновение дебнат отвсякъде - вдъхновяват ни изразителните очи на Одри Хепбърн; умираме си и за минималистичните усилия по бюти визията на Кейт Мос от 90-те; артистичният грим от котешката пътечка на последното Valentino ни остави без думи, а съвети и помощни средства в нашата женска Редакция, се обменят нон стоп!

Гримът е същинска магическа пръчка: днес ни се иска да сме огнени латиноамериканки - правим две допълнителни четки с бронзанта, потъмняваме веждите, нанасяме по-силен пигмент на устните. Гоним модерна парижанска визия, като на някой от стрий стайл кадрите по време на кутюр седмицата? Изтегляме тънка очна линия, извиваме мигли и се обръщаме към бонбонено розовия блъш. Мисълта ни е: if you can dream it, you can do it!

С правилните очна линия, червило и блъш, естествено. За наше огромно щастие бюти пазарът е също толкова развит и готов да изпълни и най-немислимите ни грим фантазии, колкото и собственото ни въображение. Верен партньор в играта и услужливи приятели, готови да споделят мнение и горчив опит, са всичко, от което се нуждаем:

Имаме на разположение портфолиото на Avon, което не е кутия, пълна с тайни, но както и да го погледнем си е каталог-пълен-с-неща-които-искаме...

via GIPHY

... и мечта за всяка грим любителка, фешън гърла и бюти повелителка! Огромно разнообразие от цветове, текстури и продукти гарантира, че всяка дама ще открие в него всичко нужно, за да пресъздаде мечтаната визия. Както си спомняте, с професионалния гримьор Алина Манова ви споделихме топ 5 на любимите си тенденции, чието постигане дори ще издадем.

via GIPHY

И през тази година не спираме да мечтаем за френския шик на червеното червило. Особено когато минимализмът в грима набира все по-голяма сила. Лицето е чисто, веждите естествено подчертани, очите – напълно естествени. А устните? О, устните са основният акцент, който се допълва само от няколко потупвания с руж по бузите.


Avon Mark 2-in-1 Lip Tattoo – Give me heat // Червило Mark Plump it - Rebel red

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.