Следва

We love: Любовта е опиат, а Boom Boom Bloom – пролет насред зима

HOT right now! Най-актуалните тенденции в грима

Тенденциите в грима стават все по-смели и все по-нетрадиционни, а ние, като истински фешън гърли, ТРЯБВА да сме на "ти" с всички новости...

Face преди 5 години

Отдавна дрехите не са единственият начин да покажем на света кои сме, какво искаме и накъде отиваме. Въпреки че и начинът на обличане доста трудно се утвърди като способ за себеизразяване, към днешна дата можем да се похвалим, че сме част от едно модерно общество, в което се обръща внимание и на най-дребния детайл и от което се гордеем да бъдем част. Стилът е променлива величина, но съвсем не опира единствено до това с какво сме облечени - даже напротив. Абсолютно задължителните харизма, поведение и характер, обличаме в добре съчетани дрехи, допълваме с необходимите аксесоари, разбира се, разкрасяваме с подходяща за повода/деня/случая/настроението бюти визия и ча-а-ак тогава можем да говорим за стил!

via GIPHY

Светът е голям, както казват хората, а тенденции и вдъхновение дебнат отвсякъде - вдъхновяват ни изразителните очи на Одри Хепбърн; умираме си и за минималистичните усилия по бюти визията на Кейт Мос от 90-те; артистичният грим от котешката пътечка на последното Valentino ни остави без думи, а съвети и помощни средства в нашата женска Редакция, се обменят нон стоп!

Гримът е същинска магическа пръчка: днес ни се иска да сме огнени латиноамериканки - правим две допълнителни четки с бронзанта, потъмняваме веждите, нанасяме по-силен пигмент на устните. Гоним модерна парижанска визия, като на някой от стрий стайл кадрите по време на кутюр седмицата? Изтегляме тънка очна линия, извиваме мигли и се обръщаме към бонбонено розовия блъш. Мисълта ни е: if you can dream it, you can do it!

С правилните очна линия, червило и блъш, естествено. За наше огромно щастие бюти пазарът е също толкова развит и готов да изпълни и най-немислимите ни грим фантазии, колкото и собственото ни въображение. Верен партньор в играта и услужливи приятели, готови да споделят мнение и горчив опит, са всичко, от което се нуждаем:

Имаме на разположение портфолиото на Avon, което не е кутия, пълна с тайни, но както и да го погледнем си е каталог-пълен-с-неща-които-искаме...

via GIPHY

... и мечта за всяка грим любителка, фешън гърла и бюти повелителка! Огромно разнообразие от цветове, текстури и продукти гарантира, че всяка дама ще открие в него всичко нужно, за да пресъздаде мечтаната визия. Както си спомняте, с професионалния гримьор Алина Манова ви споделихме топ 5 на любимите си тенденции, чието постигане дори ще издадем.

via GIPHY

И през тази година не спираме да мечтаем за френския шик на червеното червило. Особено когато минимализмът в грима набира все по-голяма сила. Лицето е чисто, веждите естествено подчертани, очите – напълно естествени. А устните? О, устните са основният акцент, който се допълва само от няколко потупвания с руж по бузите.


Avon Mark 2-in-1 Lip Tattoo – Give me heat // Червило Mark Plump it - Rebel red

За момичетата, които предпочитат да привличат вниманието, металическите отблясъци са мечтаната тенденция, която със своите златисти, сребристи и бронзови пигменти придава винтидж бунтарки шик. Може да го постигнете чрез сенки, моливи за очи или очна линия, както и да експериментирате с различни техники.


Сенки Avon Mark Forever Bronze // Молив за очи Avon Mark

Ежедневното хдратиране на кожата на лицето е изключително важно, за да се запази нейните здравина и сияйност. Но гримът също ни помага в това начинание благодарение на фондьотените с озаряващи частици, които може да смесите с олио за лице. А за още по-подчертан и силен ефект за постигането на glowy кожа ще ви помогнат различните видове хайлайтъри – течни, прахообразни, перлени.



Фондьотен Avon Luxe 2 in 1 // Avon True подхранващо олио за лице Nutra effects

За всички дами, които особено много ценят естественият вид и натуралната красота, гримът „без грим“ си остава вечната любима тенденция. Като цяло, в бюти индустрията все повече отшумява рязкото контуриране и препудряне, които уеднаквяват лицата. Разбира се, можете да подчертаете деликатно скулите, но идеята е цялата визия да изглежда балансирана и дискретна. Тук ще ви помогнате меките, топли “nude” нюанси и червила, които са близки до тона на устните.


Червило Avon True color - Au Naturale // Течно червило Avon Mark - Whipped latte

Много ефектна и любима тенденция е glossy клепачът. Как да я постигнете? Много просто – достатъчно е да имате балсам или гланц за устни с прозрачен финиш, който да нанесете върху горния клепач. Ако желаете малко цвят – възможно е и върху сенки в интересн нюанс.


Гланц за устни Avon Mark – Clear & Pink pout

А срещу отговор на въпроса - Коя тенденция от изброените от Алина в интервюто бихте изпробвали самите вие тази пролет? - с Avon подаряваме в-с-и-ч-к-и до един продукти, нужни за нейното изпълнение.

More Face