Следва

#ootd: Avocado toast

OSSESSIONE: Кендал за италианския Vogue

Il film di Mert & Marcus...

All fashion преди 5 години

В последните години Кендал Дженър се радва и нескрито се хвали с феноменалния си успех в моделската индустрия - покорила е подиумите на всички значителни модни столици, облечена от някои от най-великите дизайнери в световен мащаб; заставала е пред обектива на на-добрите модни фотографи на съвремието ни, а лицето (или двуметровите й крака) редовно красят кориците на една или друга модна Библия. Никога обаче на италианската... до днес.

23-годишната Дженър демонстрира защо е един от най-желаните модели в тази толкова конкурентна индустрия, докато разпилява всички ненужни дрехи (а и задръжки) на пода, за нова и много предизвикателна фотосесия.



За тазмесечния брой на Vogue Italia виждаме брюнетката чисто гола - само по жълти гумени домакински ръкавици, телесни чорапи и sky-high бели ретро сандали - позирайки в гръб, с почти арогантен поглед през рамо.

Февруарският брой на италианското издание на Conde Nast е изцяло посветен на "вманиачаването" на фотографското дуо Мерт Алас и Маркъс Пигот по "многото лица на Кендал" - така е озаглавен и броят. В краткия филм, придружаващ дръзката сесия, действително проследяваме брюнетката в много и различни роли, а впечатляващото е не толкова посредствената актьорска игра на риалити звездата, колкото абсолютно съвършените превъплъщения, които екипа успява да сътвори и улови>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.