Уличният стил на звездите: Риана по бели маратонки и изтъркани джинси

Уличният стил на звездите: Риана по бели маратонки и изтъркани джинси

о-о-обичам те, мила...

Напускането на Фиби Файло все още е тема, която модните почитатели не могат да оставят в миналото. Под новото креативно ръководство на Еди Слиман, френската къща сменя изцяло своята естетика, а модната тълпа трудно преживява това. Младежкатa, предизвикателна и андрогинна естетика на Слиман е в пълен контраст със зрелия подход на Файло, отпразнуващ жените в силни кройки и нетрадиционен подход.

Този моден сблъсък довежда до създаването на така популярния вече Instagram профил Old Celine, посветен на цялото творчество на Файло и акцентиращ върху едни от най-добрите й моменти. А сега изглежда стилистите на Риана се възползват от създалия се шум, или пък самата Риана има твърда гледна точка по въпроса, в което открито се съмняваме, но все пак тя изразява мнение относно случващото се, появявайки се в палто от последната колекция на дизайнерката за Celine.

Сезонът е именно Pre-fall 2018-та, а въпросният елемент е обемно палто от изкуствен косъм в бяло и придружаващ го колан с оувърсайзд квадратна тока. Оттам нататък цялостната стилизация е потопена в бялата палитра, което признаваме, не изглежда никак зле, но акцентът преди всичко остава заявената позиция>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.