Следва

#ПредизвикахСе: Стефан А. Щерев, един мъж за медал

Уличният стил на звездите: Риана по бели маратонки и изтъркани джинси

о-о-обичам те, мила...

Celebrities преди 5 години

Напускането на Фиби Файло все още е тема, която модните почитатели не могат да оставят в миналото. Под новото креативно ръководство на Еди Слиман, френската къща сменя изцяло своята естетика, а модната тълпа трудно преживява това. Младежкатa, предизвикателна и андрогинна естетика на Слиман е в пълен контраст със зрелия подход на Файло, отпразнуващ жените в силни кройки и нетрадиционен подход.

Този моден сблъсък довежда до създаването на така популярния вече Instagram профил Old Celine, посветен на цялото творчество на Файло и акцентиращ върху едни от най-добрите й моменти. А сега изглежда стилистите на Риана се възползват от създалия се шум, или пък самата Риана има твърда гледна точка по въпроса, в което открито се съмняваме, но все пак тя изразява мнение относно случващото се, появявайки се в палто от последната колекция на дизайнерката за Celine.

Сезонът е именно Pre-fall 2018-та, а въпросният елемент е обемно палто от изкуствен косъм в бяло и придружаващ го колан с оувърсайзд квадратна тока. Оттам нататък цялостната стилизация е потопена в бялата палитра, което признаваме, не изглежда никак зле, но акцентът преди всичко остава заявената позиция>>>

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 23 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.