Следва

Marrakesh: Следващата круизна на Dior заминава за пустинята

От 59 до 220: 13 чифта cargo панталони, защото са по-модерни, отколкото плашещи

Стрийтстайл секцията упорито ни подсказва за завръщането на cargo панталоните от около половин година насам...

Shopping преди 5 години

Дали съзнателно, или пък не, отбягваме темата, поради недобрите спомени, свързани с този специфичен елемент от гардеробите ни. It's time to face the music: възраждането на култувите панталони вече дори не може да бъде наречено потенциално, защото действително се случва тук и сега. Може би петият или шестият пореден път, в който забелязахме присъствието на cargo панталон сред новите попълнения в някои от редовните шопинг дестинации, е и моментът, в който стана просто невъзможно да ги игнорираме.

Cargo-то може да се похвали със сравнително дълга "шивашка" история, кореняща се в скейт културата. Представете си cargo панталон и най-вероятно в главата ви изплува картина на 13-годишно момче с обемист тишърт и още по-обемисти панталони, направо торбести. Много по-малко вероятно е да си представите някоя стрийт стайл фурия (или пък безкрайно тренди изпълнителка), разхождаща чифт изненадващо структуриран и шикозен чифт cargo. Към днешна дата общата картина се доближава повече до "алогичното" онагледяване по-горе.

И защото е по-лесно да преоткрием тенденцията и да се възползваме от нея, докато е прясна, разтваряме сетивата и възприятията си за всякакви видове, материи и въобще интерпретации на този позабравен тренд, в полза обема на гардеробите си>>>

More Shopping