Следва

Me, myself & I: Звездите и... младите им версии

Обичта на известните: Кристиано & Джорджина в Торино

italian lovers...

Celebrities преди 5 години

Очевидно фактът, че бе осъден да плати глоба от близо 33 милиона долара, никак не притеснява Кристиано Роналдо, който реши да разпусне из Торино.


Звездният футболист, който имаше проблеми със съда и данъците, се разходи из италианския град заедно с любимата си Джорджина Родригез. В момента 25-годишната мацка се нужда изключително много от емоционалната упора на Кристиано, тъй като преди дни загуби баща си.


За да отвлекат вниманието си от неотложните проблеми, Роналдо и Родригез се разходиха около крайбрежната алея на Торино, заложили на изключително уютни визии.

Тя в бежово поло и черни скини дънки, комбинирани с nude дълго плато, бейзболна шапка и удобни маратонки. Той в черен джъмпър и спортни панталони, които допълни със сив суичър и бели кецове.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.