Следва

Когато Atelier Versace трансформира сънищата в реалност

Give me 750 euro: "Земетресението" Dior, директната заплаха за Gucci

fashion battle...

All fashion преди 5 години

Разбира се, че сте много добре запознати с онзи "пояс" на Gucci с уютно преплетените две G-та, който стана толкова популярен, че чак ни писна да го виждаме навсякъде...


Е, пригответе се за нова доза, само че със заместника. Коланът Diorquake обещава да "убие" предшественика си от италианската модна Къща и да се превърне в най-постулирания нов аксесоар.

Подписът на Алесандо Микеле успя да създаде крайъгълен камък с най-основния аксесоар, който по-късно бе покрит и с перли, апликации от кристали и животински мотиви - змии и пчели, емблеми на фирмата.

А сега, възползвайки се от духа на тази тенденция от Dior създават колан, който обещава да стане още "по-вирусен". Подписан о Мария Грация Кюри класическият "пояс" съчетава отлично класически минимализъм с логомания.

Diorquake се превърна в фаворитен "любовник" на модните имена по време на дефилетата от Седмицата на кутюр модата в Париж през януари. Киара Ферани, Гала Гонзалез и Сара Ескудеро, наред с още други, избраха да присъстват на модния парад с новия хитов аксесоар, който обещава да оглави списъка на най-търсени.


More All fashion