Следва

Щрак, fashion на портрет: Наоми Кембъл

Когато Atelier Versace трансформира сънищата в реалност

Модерна идея, преразгледана в традиционни техники...

Runway преди 5 години

Новото кутюр предложение на Atelier Versace за пореден път обосновава и затвърждава присъщите си лукс, снобизъм, аристократичен дух, разточително изящество и пищно поведение. Колекцията е разработена на базата на сексапилните форми, сложното конструктивно скулптуриране и извънземен декор.

Заснетите в екстремно луксозен сетъп модели, са създадени да слеят сънищата с реалността,  а хайлайт е многометровата коприна, шифон, тюл, тафта и жакард. Характерно за модната къща, общото представя секси дамско излъчване, интерпретирано чрез екстремно мини, миди и макси силуети, проследени с фантастични обеми и форми. Имайки предвид произхода на марката, Донатела, бидейки италианка, обръща внимание на разпознаваемата ръчна и традиционна работа, инкорпорираща драпиране на ръка, бродерия с мъниста и структуриране на декоративни акценти.

Разгледаната чрез сънища колекция, борави в гамата на пастелните небесно сини, пудра и захарно-розови тонове. Допълнението идва с агресивното вкарване на жълтия и червения нюанс, както и емблематичната Versace разработка в мъжките силуети.

Спазвайки традициите, вдъхновена от сънищата колекция на Atelier Versace, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.