Когато Atelier Versace трансформира сънищата в реалност

Когато Atelier Versace трансформира сънищата в реалност

Модерна идея, преразгледана в традиционни техники...

Новото кутюр предложение на Atelier Versace за пореден път обосновава и затвърждава присъщите си лукс, снобизъм, аристократичен дух, разточително изящество и пищно поведение. Колекцията е разработена на базата на сексапилните форми, сложното конструктивно скулптуриране и извънземен декор.

Заснетите в екстремно луксозен сетъп модели, са създадени да слеят сънищата с реалността,  а хайлайт е многометровата коприна, шифон, тюл, тафта и жакард. Характерно за модната къща, общото представя секси дамско излъчване, интерпретирано чрез екстремно мини, миди и макси силуети, проследени с фантастични обеми и форми. Имайки предвид произхода на марката, Донатела, бидейки италианка, обръща внимание на разпознаваемата ръчна и традиционна работа, инкорпорираща драпиране на ръка, бродерия с мъниста и структуриране на декоративни акценти.

Разгледаната чрез сънища колекция, борави в гамата на пастелните небесно сини, пудра и захарно-розови тонове. Допълнението идва с агресивното вкарване на жълтия и червения нюанс, както и емблематичната Versace разработка в мъжките силуети.

Спазвайки традициите, вдъхновена от сънищата колекция на Atelier Versace, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia