Следва

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Дара

Коя щастливка си спечели ТОП продукти от AVON

dare to...

All About Life преди 5 години

В тенденциите за Пролет/Лято 2019-та в грима има "за всеки по нещо", както казва разкошният професионален гримьор на Avon България - Алина Манова, която ни разказа подробно какво, как и защо е най-важно в макиажа тази година -ТУК!

От вас поискахме да ни кажете коя ТОП бюти тенденция бихте дръзнали да изпробвате, а наградата - прекрасна, комплекса, мечтана и много професианална - ВСИЧКИ необходими топ-продукти от AVON, които ще са ви нужни да я постигнете.


Е, щастливката ни изненада с интересен и комплексен отговор: "Избирам първите две тенденции като акцентът ще падне върху кожата правейки я glowy в комбинация с цветен glossy ефект на клепачите! Здрава и сияеща кожа отива на всяка жена!"

Честито, Yordanka Lundzhova!


P.S.: Очакваме да се свържете с нас, за да разберете как да получите наградата си!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 20 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 20 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.