Следва

Summerish

Gucci, Off-White и Balenciaga най-популярни, Dr.Martens и мъжки халат на Versace най-искани

the best of the best...

All fashion преди 5 години

По традиция онлайн платформата Lyst, която работи като един от най-добрите шопинг спотове за мъжки и женски гардероб, публикува рейтинга си Lyst Index с резултатите от последната четвърт на 2018 година.

Според анализ на навиците за пазаруване и поведение на повече от 5 милиона клиенти на онлайн магазин, които търсят и купуват продукти от повече от 12 000 марки, Gucci е най-популярната марка в света, главно заради емблематичните си маркови аксесоари. Между октомври и декември миналата година повече от 6 милиона клиенти са търсили чанти, колани или обувки от тази марка.

След италианската Къща моментално се нареждат Off-White и Balenciaga, а сред десетте попадат и Fendi, Versace, Stone Island (след шест месеца отсъствие в списъка), Vetements, Valentino и Burberry.

Най-исканите продукти за жени, освен чантите и коланите на Gucci, са маратонките Veja V10, които станаха особено популярни благодарение на херцогиня Меган, обувките Dr.Martens и клъч с монограм на Saint Laurent.


Силните половинки пък особено са желали да се сдобият с кецове Nike Air Force Utility Volt, яке North Face, ветровка на Fendi и най-любопитното - особено еклектичният бароков халат на Versace.


More All fashion