Следва

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Тео Чепилов

След развода с Кличко, Хейдън заряза ВСИЧКО!

life is life...

Celebrities преди 5 години

Клюките отвъд Окена нося, че 29-годишната Хейдън Пенетиър се е отдала на живот и грам не изпълнява родителските си задължения.


Актрисата, която след развода си с Владимир Кличко си хвана ново гадже, не спира да ходи по партита, гуляейки с алкохол и забранени вещества, докато бившият й се грижи за 4-годишната им дъщеря.


Според запознати момиченцето вече живее с Украйна с баща си, а Хейдън, която е в САЩ, ги посещава изключително рядко.

"Самата тя разбира, че в момента най-добре за малката е да е далеч от нея. Те дори не прекахара празниците заедно", издава близък до Пенетиър, която не е в никак стабилно психическо състояние.

Романа си с Брайън Хикърсън, който преследва актьорска кариера, Пенетиър започна почти веднага след като се раздели с известния боксьор. Мнозина обаче смятат, че връзката й с младока никак не е здравословна, защото двамата постоянно се карат - преди месеци съседите на Пенетиър дори били принудени да извикат полиция пред дома й.


"Когато служителите на реда дойдоха и Хейдън им отвори, тя изглеждаше в ужасно нестабилно състояние: пияна, агресивна и буквално не знаеща къде се намира. Очевидно с Брайън се бяха карали, ако не и били", гласят разкази на очевидци от случката.

За момента Хейдън не е коментирала слуховете, че е изоставила дъщеря си изцяло на грижите на баща й Владимир, но съдейки по снимки - това очевидно е точно така, тъй като актрисата не е забелязана с Кая от поне година.


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 17 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 18 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.