Следва

На лов: Shaving him softly

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Тео Чепилов

И тази година, както предишните три, през февруари говорим за ЛЮБОВ!

All About Life преди 5 години

Признаваме си, Тео хваща окото... не само заради луничките и рижавото лицево окосмяване, а и заради скромния факт, че знае как да възбуди соковете в главата на мадамите точно с две думи, а и щеше да е лошо да не е така, все пак човекът е сценарист, нали...

Шегата настрана, Чепилов и разговорът ни за любов с него е от тези интервюта, на които чак им се чудиш как са се получили толкова добре.

Черпим ви, защото хубави неща и без алкохол се случват - даже и на светнати лампи. Да правиш любов с думите е лесно, или поне изглежда такова,... ако си Т.Ч. a.k.a неформален собственик на олигофренски булдог на име Прешъс>>>


Разговорът ни с Тео в цялата му визуална и смислова прелест увековечаваме с незаменимия ни Huawei Mate 20 pro.

V.S.: С тази естествена брада можем да се обзаложим, че си роден под щастлива звезда!
Тео Чепилов:
Всъщност по ирония на съдбата съм роден на 1-ви април…

V.S.: Сега, на мига, в момента и веднага – дай ни „7-секунден“ (образно казано толкова!), словесен сценарий за първа среща между момиче и момче!
Т.Ч.:
Леле! В съвременния свят според мен тази среща ще е: той си цъка на телефона, тя си цъка на телефона; по случайност се уцелват; той я лайква, тя го лайква и така. Забeлязват, че са наблизо и се виждат. Нещо такова ще да е. Някаква такава романтика.

V.S.: Ти го изкара направо като film noir! На нас филмовите ти сценарии повече ни харесват…

V.S.: Забелязваш ли у себе си някаква еволюция на влюбванията? И какво различава първото от поредното (да не казваме последно)?
Т.Ч.:
Аз по груба сметка май съм имал 23 сериозни връзки и един брак. При първата ми връзка много емоционално приемах нещата – понеже аз съм от Надежда 6, тя от Обеля 2 (квартален романс, както го нарече Тео), се виждахме в центъра. Веднъж ми закъсня с 40 минути – бях бесен, но решен да чакам (така се прави!) и общо взето я чаках само за да й се развикам. Тя дойде, аз й се разбучах и момичето едва успя да се включи: „Трамваят блъсна крава!“ Съответно започнах да се смея, тя се разрева, защото кравата била бременна, и въобще… Така че със сигурност има еволюция, поне се надявам.

V.S.: Добре де, при цялата тази суматоха в живота, в какво вярваш абсолютно устойчиво? Трябва да има някакви стълбове.
Т.Ч.:
В себе си вярвам. На фона на всички хора, които са ме предавали, избирам себе си – поне знам какво да очаквам. Има един лаф при престъпниците „По-добре да работиш с професионалист, който знаеш как ще те прецака, отколкото с аматьор, който ще изкука от стреса.“ Водейки се по тази логика, от себе си знам какво мога да очаквам.

V.S.: Не споменаваш Любовта като стълб, защо?
Т.Ч.:
 Тя си е там, просто в момента не съм на такава тематика. Възстановявам се.

V.S.: Кажи един мръсен виц в тази връзка.
Т.Ч.:
Имам правило да не разказвам вицове. Откакто правя Stand Up Comedy, и това може да ви го каже всеки, вицовете вече не са забавни - много ниска топка стават.

V.S.: Тогава реплика за свалка?
Т.Ч.:
Това го знам. „Здрасти!“… ако си Райън Гослинг.

*отнема между 30 и 40 секунди за схващане*

V.S.: А ако си Тео Чепилов?
Т.Ч.:
Ако си Тео Чепилов, каквото и да кажеш… Открил съм, че каквато и заучена фраза да кажеш, никога не работи. Колкото си по-истински и успееш да хванеш момента, толкова по-добре. В този ред на мисли, ако си Тео Чепилов, едно „Здрасти“ би проработило много по-добре, отколкото „Знаеш ли колко тежи полярната мечка? – Достатъчно, че да разчупи леда.“


V.S.: Кога идва музата и как изглежда?
Т.Ч.:
Някъде към три сутринта. Идвала е в най-различни превъплъщения, но най-често като краен срок.

V.S.: Последният много хубав любовен филм, който гледа е…
Т.Ч.:
Не гледам много любовни. Два пъти ревах на A Star is Born обаче. Всички се счупиха да го хейтят, но на мен ми е много трогателен.

V.S.: Е, не! Значи между нас всичко е обречено…
Т.Ч.:
Така ли? Ами, съжалявам. Аз действително го харесах, Лейди Гага съм я приел като някакъв факт на поп културата, но ролята на Брадли много ми влияе.

V.S.: В кои ситуации, когато е намесена жена, наистина ти се ще да си под прикритие?
Т.Ч.:
Имало е няколко ситуации в миналото, в които наистина ми се е искало да се телепортирам като в Стар Трек. Това обаче беше като малък, когато правех всякакви простотии, от сорта на това да имаш три гаджета наведнъж и някакви такива умнотии. Откакто спрях с подобни сложни конфигурации, живея много по-спокойно и не ми се налага да искам да избягам.

V.S.: Ще ни сглобиш ли изречение/я, в кое/ито да присъстват следните думи, без значение последователността им!
Жената и мъжът: Веднага се сещам за една книжка от детството ми – „Мъжът и Жената интимно“.
Любов и хазарт: Всяка любов е хазарт.
Късмет и доверие: Не трябва да се доверяваш прекалено на късмета си.
Свети Валентин и Трифон Зарезан: Не ги празнувам и двата тази година!

V.S.: Виждаш жена – седи, реве и тресе; очевидно е адски нещастна. Какво правиш?
Т.Ч.:
Отивам да я успокоя, разбира се. Ако видя, че нищо не мога да направя, се оттеглям, но преди това правя всичко възможно.

V.S.: А, ако ти си много разстроен?
Т.Ч.:
Аз съм като кучетата – имам ли проблем, се скривам; свивам се в ъгъла и чакам да заздравее. Чак след това се връщам. Не обичам да ме обгрижват, не съм от този тип хора.

V.S.: Любовта в едно изречение:
Т.Ч.:
Ако можех да я дефинирам в едно изречение, щях да го управлявам този свят… любовта е висша сила – намираш си свой начин да я изживееш и по този начин я дефинираш. В повечето случаи човек обича заради себе си, не заради другия.


Благодарим на чудесния екип от ресторант Щастливеца на Сан Стефано 22, за топлата, уютна, много вкусна, предразполгаща атмосфера.

Освен на „Сан Стефано“ 22, хапваме щастливо и любовно и в ресторант Щастливеца на бул" Витоша" 27.


Уловихме разговора и емоциите си в обектив, благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуственият интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.