Следва

Модната гала amfAR: Кой какво облече?

Да или Не: Новата на Bottega Veneta?

take or toss?

All fashion преди 5 години

Pouch it up или иначе казано новата чанта на Bottega Veneta е тук, ама ние сме с една идея леко смесени чувства.

За новоизбраният креативен директор на италианската Къща - Даниел Лий, това е един от първите модели аксесоари за пролетно-летния сезон.


Чантата наподобява по-обемен кожен клъч и си има симпатични извънгабаритни гънки, които напълно скриват рамката на модела, придавайки му закръглена форма без наличието на дръжка/и.


Pouch на Bottega Veneta идва в широка палитра от нюанси, от естествено земни и неутрални до ярки и наситени, както тенденциите повеляват.

Първата версия на модела Velvet Calf Intrecciato е изработена от мека телешка кожа с патентованата техника на тъкане на Bottega Veneta. Втората разновидност на "торбичката" е с гладък завършек в различни цветове, а третата Cocco Souple наподобява крок кожа. Новият модел си има и мини версия - Pouch 20, с по-малка дължина.

Прехвърляйки кадрите на дебютния акесоар на Лий за BV, за който се твърди, че е наследник на минималистичния естетически подход на Фиби Файло, сякаш все повече и повече започваме да го харесваме, обаче! Вие, какво ще кажете - допада ли ви чантата или не съвсем? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви новата чанта на Bottega Veneta?

More All fashion