На лов: Shaving him softly

На лов: Shaving him softly

love is in the air...

Кратка "валентинска" случка от миналата година... Всичко е нормално - ресторантите и клубовете се пукат по шевовете, защото, след романтичното хапване, по неписани правила ТОЙ трябва да Я заведе на симпатично сантиментален концерт, където да се прегръщат, целуват и всякакви производни, доказващи любовта, празнувана на 14-ти...

14-ти е. Той и тя, концерт на Белослава VS. мач от Шампионска лига. Тя се кефи на кадифения глас на певицата, той тайно наднича в телефона, за да следи лайв стрийм от терена. Не помним кой срещу кого играеше, но знаем, че в една паралелна Вселена тя щеше да се забавлява на концерта с приятелки, а той да пие бира пред телевизора с приятели.

 С две думи: Момичета, няма нужда от такива "заедности". Свети Валентин е чудесен празник, но е още по-чудесен, когато и двамата му се наслаждавате. Не подарявайте на момчето си билети за концерт, на който "очеизвадно" не му се ходи, а нещо, в което хем има закачка, хем е полезно, хем е грижовно, хем е мъжкарско. И любовно! 

Речено-сторено /после ще ни благодарите/, потъваме в Страната на чудесата a.k.a Elephant Bookstore, където сме на лов за най-подходящите за НЕГО подаръци по повод Деня.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.