Следва

Royal elegance: Черно-бялата мама Меган

We love: Първата семейна на Джъстин и Хейли

null

Celebrities преди 5 години

Първата семейна фотосесия на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин вече е факт и краси мартенската корица на последното издание на Vogue.


Младото семейство позира пред обектива на иконичната Ани Лейбовиц, която издаде, че е уловила младоженците на снимачната площадка още в края на миналата година.

"Снимките ни продължиха цял ден, а Джъстин и Хейли бяха много ентусиазирани. Беше много забавна сесия, всички се смяхме много, те са изключително сладки", признава фотографката.

24-годишният певец и 22-годишният модел изненадаха феновете си, когато се ожениха през септември миналата година след тримесечна връзка. Тогава моментално се появиха слуховете, че бременност е причина за прибързания брак, но истината е, че за момента Джъстин и Хейли не планират да стават родители. Всъщност те дори издават, че не са имали сексуални отношения преди да се закълнат във вечна любов.


„Мисля, че сексът може да причини голяма болка. Понякога хората правят секс, защото не се чувстват достатъчно добре, защото не са достатъчно ценени. И жените, и мъжете го правят. Исках отново да се посветя на Бога по този начин, защото наистина го чувствах по-добре за състоянието на душата си. И вярвам, че в резултат на това Бог ме благослови с Хейли. Доброто поведение е възнаградено. Когато я видях през юни бях забравил колко много я обичам и колко ми липсва и колко позитивно влияе на живота ми. Още тогава разбрах, че открих това, което търсех", искрен е в интервюто на страниците на модната библия изпълнителят.

От своят страна пък красивата блондинка признава, че брачният живот е труден: „Няма да седя тук и да лъжа, казвайки, че всичко е магическа фантазия. Винаги ще бъде трудно. Това е избор. Не се чувствам щастлива в брака всеки ден. Не се събуждам всеки ден, казвайки: "Аз съм абсолютно влюбен и ти си съвършен." Бракът не е такъв. Ние сме наистина млади и това ни плаши. Ще се променим много. Но ние сме решени да растем заедно и да се подкрепяме един друг. В края на деня той е най-добрият ми приятел”, казва Хейли.





More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.