Следва

Ти си Кийра, той Гийом, срещата - в 7!

22 години по-късно: "Сватбата на най-добрия ми приятел"

fave...

Celebrities преди 5 години

Гледали сме романтичната драма от 90-те за приятелите от студентските години Джулиан и Майкъл, които сключват пакт, че ще оженят, ако не си намерят партньори докато навършат 28 години, поне минимум ОСЕМ пъти. А предполагаме и вие?, защото "Сватбата на най-добрия ми приятел" е толкова истински и разплакващ, че life itself.


Именно и заради това със симпатична доза носталгия прехвърляме кадрите на актьорите, които се събраха отново за сладурска фотосесия по повод 22 години премиерата на лентата.

Джулия Робъртс, Камерън Диас, Дърмът Мълроуни и Рупърт Евърет, соанирани в меките цветове на прасковено, шампанско и розе, ни се усмихват от страниците на луксозното издание Entertainment Weekly.

Фотосесията с актьорите се оказа много колоритна: Диас и Робъртс позират със сватбени тоалети, а "мъжките им половинки" в екстравагантни и богато окичени смокинги.







И ни карат, така с причина, довечера пак да си пуснем "Сватбата на най-добрия ми приятел"...




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.