Седмичен ХОРОСКОП - 11.02 - 17.02

Astro преди 5 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще срещнете неочаквани проблеми в семейството си, които може да се дължат на липса на открита комуникация с роднини или хора, имащи някаква пряка или косвена връзка със семейството ви. Подобни недоразумения или опити за манипулиране на ситуацията сериозно ще засегнат хармонията в семейните ви отношения като цяло.

Очаквайте изненада под формата на подарък или неочаквано решение за покупка за дома или лично за вас. Жена ще посети дома ви или ще посетите дома на жена, така че може да имате конкретен повод или просто искате да прекарате известно време в приятна компания. Като цяло контактите ви с жени могат да ви донесат полезна информация и приятни преживявания.

През тези седем дни някой умишлено и периодично ще предизвиква вашето търпение, пораждайки конфликт, в който ще загубите контрол над думите и емоциите си и отново, съвсем умишлено, ще бъдете поставени в ситуация, която е пагубна за другите, а и за самите вас.

Имайки предвид тази информация, опитайте се да избегнете ескалирането на проблеми и вражди от този аспект, като не поддавате на явните провокации.

Хороскоп

Още от Astro