Седмичен ХОРОСКОП - 11.02 - 17.02

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще обсъдите финансови действия или ангажименти, свързани с дете или млад човек във вашето семейство. Тези действия определено ще бъдат за добро и имат връзка със събитие, важно за бъдещето.

В именно тези дни обаче ще има нужда от по-висок разход за дома или за нещо, свързано с ваш роднина, което би създало временна тревожност и паника, докато не се намери рационално решение за конкретната ситуация.

Възможно е да възникне вътрешен или друг проблем, който също да изисква разходи за ремонт или неотложни покупки, свързани с поправянето му.

Очертава се да бъдете много оптимистично настроени по отношение на настоящата си любовна афера или ще създадете такава, която ще ви даде големи надежди за бъдещо развитие. За съжаление, някои коментари или неразумни действия от страна на партньора ви ще ви накарат да тъгувате или ще объркат чувствата ви допълнително.

През предстоящата седмица появата на нови събития ще ви върне към минали, изпитани и добре познати преживявания, в чието разрешаване ще се опитате да действате въз основа на опита, който вече сте натрупали.

Хороскоп

Още от Astro