Седмичен ХОРОСКОП - 11.02 - 17.02

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

През предстоящата седмица представителите на зодия Рак ще търсят отговори на въпроси за събития, които са преживели в близкото си минало; които поради някаква причина остават загадка и в чието развитие не са сигурни. Неочаквани новини или телефонно обаждане са вероятните провокатори за поредната сесия размишления относно въпросните събития.

Тази седмица някои от вас ще разчитат на помощта или съдействието на приятели относно действия, свързани с финансов документ или други парични въпроси и операции. Независимо дали сте получили обещание предварително, или не, няма причина защо очакванията ви да не бъдат реализирани.

Не се очакват специални преживявания в любовния ви живот през точно този период; напротив, стара или наскоро създадена връзка може да има интересно развитие през тези седем дни, но няма възгледи за нещо съвсем ново и неочаквано по отношение на любовта. Единственото, което може да предизвика напрежение и да обърка благоприятните тенденции във връзките ви, са проявите на ревност, липсата на търпение или прекомерното подозрение.

Предстоящите седем дни носят успех или различен опит, свързан с удовлетворението от развитието на събитията в живота на дете или млад човек от близкото ви обкръжение. Вероятно има връзка с ново начало в живота им, което е свързано с образованието, кариерата или пък брака.

Хороскоп

Още от Astro