Седмичен ХОРОСКОП - 11.02 - 17.02

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, тази седмица ще срещнете реакция на реализацията на предварителните ви планове и очаквания. Предполагаемите пречки, които бихте могли да срещнете, ще се дължат на възникването на абсолютно непредвидими обстоятелства, чиято поява дори не е обмисляна, но чието възникване е категорично необратимо.

Добре е да имате предвид връзката си с жена от друго място особено ако тя ви дава хвърчащи обещания, като чисто и просто се опитва да получи някаква услуга или полза от вас, идеите или труда ви.

Избягвайте да взимате решения или да се занимавате с въпроси, свързани с наследяването или споделянето на собственост и пари. Като цяло седмицата ще бъде по-непредсказуема от гледна точка на развитието на финансовите и имуществените въпроси, тъй като тяхното развитие ще зависи от действията и решенията на други хора, върху чиито решения и мисли вие нямате контрол.

Ако в дома ви възникнат проблеми с домакинството, ще трябва да потърсите помощ от хора, които не сте срещали преди.

Жените над 35-годишна възраст, които планират да пътуват през тези седем дни, трябва да бъдат по-реалистични относно реализирането на целта за пътуването си.

Хороскоп

Още от Astro