Седмичен ХОРОСКОП - 11.02 - 17.02

Astro преди 5 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица може да се наложи да отложите важно пътуване или неочаквано да поставите на дневен ред такова, което вече сте отлагали преди известно време. Като цяло тази седмица се отчитат промени в живота ви, свързани с пътувания или хора, които живеят в друг град или държава.

Възможно е да се радвате на новини или събития, свързани с момиче или млада жена, които може незадължително живеят в дома ви.

Ако имате някакви определени надежди по отношение на дете или млад човек, които най-вероятно живеят в друг дом или на друго място, ще останете разочаровани от собствените си очаквания. Възможно е да сте получили обещание, което е невъзможно за даденото лице да изпълни или което той/тя не желае изобщо да изпълни. Като цяло бъдете по-търпеливи в работата и ангажиментите с по-млади хора.

Ще се наложи да помогнете на жена от приятелския си кръг, която се опитва да се измъкне от неприятна ситуация или търси практично решение на проблемите си.

Младите жени, родени под знака на Скорпион, са готови за нови предизвикателства и нови шансове, с които съдбата ще ги възнагради тази седмица.

Хороскоп

Още от Astro