Седмичен ХОРОСКОП - 11.02 - 17.02

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, неочакваните действия или коментари на определено лице ще ви накарат да помислите върху произхода на истинската причина за това, което преживявате в момента. Възможно е този човек да се опитва да ви впечатли по някакъв начин, за да компенсира негативното си въздействие от близкото минало или да има някакъв друг скрит мотив, но в крайна сметка е важен финалния резултат, а именно задълбочаването върху изначалния причинител на актуалното ви емоционално състояние.

През тези седем дни някои от вас ще се радват или ще се възползват от парите, които ще получите чрез млад мъж, най-вероятно член на семейството.

Въпреки някои благоприятни тенденции тази седмица, не бива да губите контрол над реалността, тъй като вероятността да преживеете сложна ситуация или да изпитате загуба все още е съвсем реална и ще бъде резултат от самоувереността ви или последствие от лошо обмислени действия.

Седмицата показва неочаквано развитие в лечението на човек, когото познавате, чиято посока обаче е строго индивидуална и не може да бъде определена.

Тази седмица избягвайте спорове или конфликти, свързани с пари, защото накрая все ще де наложи да се откажете или да направите компромис, който е в разрез с първоначалните ви убеждения, мотиви и искания.

Периодът е благоприятен за господата на възраст под 35 години, на които ще се отдаде възможност да получат парични средства, да решат финансовите си проблеми или да преговарят за по-добро заплащане срещу труда си.

Хороскоп

Още от Astro