Седмичен ХОРОСКОП - 11.02 - 17.02

Astro преди 5 години

Меркурий навлиза в Риби на 10-ти февруари, предизвиквайки общия фокус на новините, медиите и комуникациите да се завърти около проблемите на всеобщите вярвания, общия духовен растеж, културно изразяване, изкуство и музика, както и деструктивни тенденции като бягство от реалността посредством употребата на опиати. Този аспект дава нов тон на мистиката у всички ни и добавя доста въображаем цвят и излъчване към стила на комуникация с продължителност до 17-ти април.

Първа четвърт на Луната е в Телец (12-ти февруари) и ясно подчертава силата на практичността: фиксираната земна природа на Телец принуждава мнозина да се чувстват по-склонни към комфорта на съществуването, като междувременно много хора наблюдават повече от стриктно движението на средствата си. Колкото и да е здраво финансовото състояние, нека не забравяме, че трябва да се акцентира и върху красотата на нашата околност.

Марс навлиза в Телец (14 февруари - 31 март), където червената планета представлява всички форми на действие. Във фиксирания земен знак на Телец, действието на Марс е силно засегнато от физическите сфери, съсредоточавайки този период върху активната енергия, преминаваща през телата ни. Съвпадът се фокусира върху дейности, свързани със знака на Телец като „лов“ на сделки, покупка и продажба, инвестиране, декориране и създаване на практично работно пространство.

Хороскоп

Още от Astro