Следва

#ПредизвикахСе: Яна a.k.a Salted Figs

BAFTA 2019: Кой какво облече?

red carpet finest...

Celebrities преди 5 години

По традиция принц Уилям и Катрин са специални гости на церемонията по раздаването на наградите на Британската академия за кино и телевизионни изкуства.

И тази година кралското семейство не пропусна да мине по червения килим: той в елегантен черен костюм, а тя в бяла рокля с една рамо от фаворитния лейбъл Alexander McQueen.

Наред с тях, церемонията в Роял Албърт Хол в Лондон посрещна Брадли Купър и Ирина Шейк, Рами Малек и Луси Бойнтън, и куп други звезди, но без Лейди Гага, която избра музикалните награди Grammy, вместо кино наградите.

В галерията горе>>> разглеждаме кой на каква стилна визия заложи, за да гледа как лентите "Рома", най-добър филм, и "Фаворитката", който грабна цели 6 премии, триумфират на 72-то издание на BAFTA. Брадли не грабна приз за "най-добър режисьор", но пък се задоволи с такъв за "най-добра музика" за A Star Is Born. Рами Малек отново стана "най-добър актьор", а Рейчъл Уайз "най-добра поддържаща актриса".

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.