Следва

Turkish Airlines и LEGO представят клип с правилата за сигурност при летене

#ПредизвикахСе: Яна a.k.a Salted Figs

Do more. See more. Live more...

All About Life преди 5 години


Advertisement Яна
е второто свежо лице след Стефан А. Щерев, което се предизвиква като част от инициативата на Birell, бира без алкохол, да направи крачката към новото си по-добро „Аз“ без да отлага нито миг повече.

Известна още като Salted Figs, Яна е кулинарен блогър, авантюрист и пътешественик. Вероятно сте попадали на кулинарните ѝ шедьоври, заснети с толкова вкус и финес, че водят до повишено слюноотделяне и неизбежното желание да повториш подвига в собствената си кухня. Ние специално сме го правили неведнъж, признаваме.

Момичето със сияйна кожа, заразителен ентусиазъм и най-чистата енергия на света намина на гости в един уютен февруарски следобед, за да си поговорим за лични предизвикателства и малките важни промени, които ще направят тази година още по-добра от предходната.

Повече спорт и по-малко време в социалните мрежи са само част от #ПредизвикахСе на Salted Figs.

А вие с какво се предизвикахте тази година? Споделете официално във фейсбук или инстаграм, като не забравяте да подпишете с #ПредизвикахСе, a Birell ще ви подкрепи в начинанието с идеи и мотивиращи седмични награди. Или в идеалния случай с колело – за да няма спирачки пред динамичните уикенди в града или извън него.


Благодарим на чудесния екип от Gallery 2.0, ул. 6-ти Септември 26, място за изложби, събития, срещи и висш пилотаж в устройството на едно специално градско пространство, за гостоприемството! 

More All About Life