Следва

We love: Пастелната двойка Бионсе & Джей Зи

Turkish Airlines и LEGO представят клип с правилата за сигурност при летене

Новото LEGO видео за безопасност на борда в турските авиолинии тръгва на 1-ви март

All About Life преди 5 години

Авиокомпанията Turkish Airlines продължава партньорството си с франчайза The LEGO® Movie и представя своето ново, забавно и оригинално видео с правилата за безопасност на борда. Звезди в него са героите от последното анимационно LEGO приключение, „LEGO: Филмът 2“, от Warner Bros. Pictures, чиято световна премиера бе на 8 февруари 2019 г. Комшийската авиолиния, която лети до повече международни дестинации от всяка друга, предостави възможност на пътниците си да видят първото по рода си LEGO видео за сигурност миналия август. Вдъхновено от първия LEGO филм, клипът оглави класациите с 20 милиона гледания само за месец, а скоро след това спечели и златното отличие на Clio Entertainment Awards 2018.



Подготовката на цялата продукция отнема общо 979 часа в продължение на 4 месеца в пет различни страни - Турция, САЩ, Великобритания, Канада и Австралия. В творческия процес участвт над 400 души, като само екипът, отговарящ за анимациите, включва почти 70 души, а този за действието в клипа се състои от над 80. 24 000 минифигурки LEGO е публиката на мача на Super Hero Cape Town, а невероятните 20 330 795 LEGO блокчета се използват за изграждането на всички места в новото видео – десет пъти повече от частите, използвани в първия тематичен клип. Създадени са 11 различни версии на новото видео за безопасност, както на английски, така и на турски език, които обхващат особеностите на 28-те различни модела самолети на Turkish Airlines.

LEGO-филмът ще ни покаже, че са изминали са пет години, откакто всичко е било страхотно, но сега гражданите са изправени пред огромна нова заплаха: космическите нашественици LEGO DUPLO®, които разрушават всичко по-бързо, отколкото то може да бъде възстановено. Битката за победата и възстановяването на хармонията в LEGO-Вселената ще отведе Емет, Луси, Батман и техните приятели в далечни, непознати светове, включително галактика, изпълнена с фантастични планети, странни герои и нови песни. Тя ще тества тяхната смелост, креативност и майсторски строителни умения и ще разкрие колко специални са те в действителност.

Едновременно с премиерата на дългоочакваното продължение на хита „LEGO: Филмът“ авиокомпанията, член на Star Alliance, представи и своето своеобразно продължение – втори видеоклип за сигурността на борда, който ще бъде излъчван на всички полети от началото на март. В главните роли на новия клип, разбира се са LEGO героите Емет, Луси и други от „LEGO: Филмът 2“, а LEGO Батман е начело на продължаващия 4 минути и 27 секунди филм като негов режисьор.



 Наред с анимираните участници, пред аудиторията част по част оживяват и някои от най-вълнуващите и разпознаваеми дестинации от всички 306, до които лети Turkish Airlines. Действието се развива на пет континента – от Бали, през Москва, Сан Франциско, Рим, Кейптаун, Хонгконг и Токио, до крайната дестинация – новият дом на Turkish Airlines на Летище Истанбул. Цветните визии от франчайза на „LEGO: Филмът“ ще оживеят и извън големия екран чрез специално създадения дизайн на самолета Airbus A321-231, който в момента обслужва европейските маршрути на авиокомпанията.



С една от най-младите флотилии в света, Turkish Airlines продължава да надгражда отличните услуги, които предлага. Развълнувани сме да представим на нашите пътници новото ни иновативно видео за безопасност на борда, като същевременно се подготвяме и за преместването ни на Летище Истанбул, което е проектирано така, че само по себе си предлага несравнимо изживяване“ – коментира М. Илкер Айджъ, председател на Управителния съвет и Изпълнителния комитет на Turkish Airlines.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Компанията Turkish Airlines е основана през 1933 г. с флотилия от едва пет самолета, а днес, членът на Star Alliance, разполага с 332 пътнически и товарни самолета и полети до 306 дестинации по целия свят, от които 257 международни и 49 вътрешни линии. Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията http://www.turkishairlines.com/ или в социалните ѝ профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.